WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Monday, April 27, 2009

mak aku lagi glamer!

semlm aku g la jom..jom..jom..jom kita heboh-heboh
dlm kol 4pm aku gerak ngan mak aku,sis aku n bro aku(jd driver huhu)
tgh otw nak g sane pun memg dh ramai gle la org kan
dlm kol 4.30pm kitorng da smpi kat tapak jom heboh
fuhhhh memg ramai gle manusia
standard la kan jom heboh
nsib baek da ptg sket ,tkde la panas sgt
kitorang jaln2 je la dulu
singgah kat booth silkygurl dlu
nak beli makeup
murah2 beb haha
borong byk2
jalan lagi...
da lame sket tibe2 mak aku benti kat booth mytv3
then mak aku start selit2 celah org
time tu tgh ade game roda impian
ahhh sudah
lame2 aku tgok mak ku da makin ke dlm
aku ngan kakak aku pun tecongok la kat luar booth
malas nak menyelit
bia la mak aku nak seronok kejap tengok artis2 tuh
bukn slalu kan
lame sket diorg minx volunteer nak maen roda impian tu
ade sorg akak naek..pakai tdung putih
naek plak lg sorang akak ne..chubby2 sket..rmbut krnting
then krew die tarik sorg makcik..tudung biru ade manik2
ehhh???
mcm tudung mak aku
aku tgok baju plak...memg baju mak aku
bia betolll??
aku kelip2 mate 18 kali
last2 aku tanye kakak aku
"dowh,mak ke ats tuh?"
akak aku pun tenung sket punye lame kat stage tu then die angguk
adoyai.....
bejaye jgak mak aku naek atas pntas haha
apelagi
trus kitorang menyelit-nyelit kat celah2 mnusia tuh
ahh...dulik ape
mak aku kat atas tuh
mstila aku nak g support haha
tp mak aku tak meng pun game tuh
tak kesahla
janji die pueh ati huhu



*saat2 roda impian*



hah da abeh kat situ,kitorang jaln lagi
jumpe puaka keliwon
die wat dalm khemah plak
nak msuk byr 2 hengget
takpela
mls nak masuk
tgkap gmbr sudah
g pun mcm ramai je yg nak masuk





da depan sket..jumpe booth al-kuliyyah
aku tanya akak aku."agk2..mak g depan g tak??"
akak aku senyum je la kat aku
penoohh makne haha
kitorang jln2 blakang2 sket tengok arah tujun mak aku
kat booth tu pun ade sesi tanye2 kt pengunjung
aku ngan akak aku jauh sket dari mak
aku dengar la host tu tanye soaln.."siapkh name ibu Rasulullah?"
hoooo...mak aku g angkt tgn dgn pants dan tuntas!
trus host tu panggil ke depan
aihhh mane leh jd neh
da due kali mak aku ke depn neh
kali neh dapat plak hadiah sebab betol kan jwb
aku ngan akak aku da bantai gelak kan
mane taknye..mak aku lak yg lg glamer neh
kalah kitorang nyer market
takpe2..take time dulu
tenang...
kite bagi mak enjoy dulu haha


*al-kuliyyah*


kitorang pusing la lagi kan
eh..jumpe balik puaka keliwon
akak aku wat offer nak masuk ke tak
aku bajek mcm pameran hantu2 yg dah ditgkap mcm kat muzium kat selangor tu kan
okehla..jom la masuk
fuhh kiri kanan..
gerak la
mak aih..mcm laen je dari yg aku agk
golap giloh
bulu roma aku da start berdiri
skali aku nmpak ade pontianak kat depan
horror siot makeup die
aaaaaa nyesal gileh neh aku masuk
tapi yg memg wat jantung aku mcm nak cabot,leh plak antoo tu ikot blakang aku
cett kurang ajr
pegi pegang2 bahu aku plak
huaaaaaaaa
maen pale plak
sioootttttttt
otak dieee
aku da la takott ne
cepat la kuarrrr
jgn ikot aku la antooo!!!!!
belok depan..eh mcm jaoh plak
belok lg satu..
perghhhh ade plak kan pocong ats kubur
boleh bagi senyum manis kan
ngatkan da habis seksa pontianak
rupenye pocong pun nak kasi gempar gak
naseb baek die g ikot akak aku plak
tapi agk2 la
akak aku tutup muke
mane la die nmpak pocong ne wat apa
aku ne g toleh plak tengok pocong tuh jaln tepi akak aku
gile bapak scary
ini memg cobaan
depan ade simpang tros jumpe jaln kuar
fuuhhhhh kelegaan gileee
takmo dah
smpai sejuk kaki tgn aku
mak aku leh plak gelakkan aku
ahh tak kesah
janji da leps seksa
hantunye ade dua je
tapi kalo da kena penakot mcm aku
smpai ketar r kaki after kuar tuh
gile tobat

tapi da besh part dalm ne ble aku ngan akak aku g karoke haha
sebenye misi kitorang nak tgkap gmbar ngan wan elyas je
pebelet tuh beb
b4 dat just snap dari luar je
then ade sesi karoke bsame artis
mak aku g offer plak suh kitorang nyanyi
pe lagi..demi wan elyas..aku ngan akak aku gerak!!haha
tapi bile da ats pentas
da dikelilingi artis2
leh plak kitorang blurrr
brdiri muke tenang je
takde plak nak tgkap2 gmbar
sebab kitorang memg nak wan elyas je haha
tanak yg laen..taknak!taknak!
memg tercapai pun misi
siap ade bonus g dapt berduet ngan die haha
artis yg laen pun ade gak tp takmo sebot sebab nak wan elyas je haha
abes karok..b4 blah dari stage..sempat la kitorang tgkap gmbar lg ngan die
wlaupun kat ats pentas da dpt bgmbar haha
hehe tenang je
MISSION ACCOMPLISH..yeahh!!!!

1 comment:

farisha said...

kem salam mak kauu :)
gila havocc :)