WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Thursday, April 23, 2009

port dickson aku mari!!


uuullalalala...
sblum abes matrik ri tu icha,sha ngan loko dah rancang satu prcutian
tp b4 dat of course la diorang ade wat shortlist tmpat2 yg nak g
sunway la...genting...huhu tdak tahu lagi
last2 decide g pd
pd????pd????? hah siap ade tema lagi
yg gurl jd bohemian beauties
guys..hawaian hotties la 
hehe tp maseh blur ye nak cari baju
kate icha bunge2...
siap bagi contoh lg huhu
tp yg mcm mane yg sesuai tuk aku neh?
kaler lg satu...
purple?black?red?colourful?
dilema aku neh kan
bagus kalo aku ne anak tokey butik
rembat saje ape yg ade kat butik tuh
jimat kos jimat mase jimat tenage hahaha
tapi mcm pelingkup bisnes mak bapak aku plak haha
*patotle mak bapak aku tak ditakdirkan bukak butik...rupenye mungkin aku yg akan jd pelingkupnye haha*

tapi part yg terbaeknye aku da ade hat haha


*warna krim ade reben seperti yg tertera dalam gmbar hehe*
nak g nye lg sebulan kot
tapi aku yg gelabah nak cari baju haha 
aku suke hat aku beli tu
dekat zoo mlake wewewe
cukupla nak wat bergaye kat pd t haha s
karang neh aku tengah berusaha keras membanting tulang neh
nak cari duet nak g pd takkan g poket kosong uhuuuu
ade yg nak menyumbang?
kire mcm berbudi la kpda aku haha
xsabar neh tgu hari nak g
da mcm2 aku berangan neh
moga2 aku ckup duet nak kesane
mahu enjoy puas2 ngan kwn2
but also wishing a suprise from him..
*amin..amin...amin...*

2 comments:

farisha said...

oit
bohemianz beuties n hawaiian hotties ah
ske ati je wt theme sndri ek.
hahaha :D

rafiq_ensem_giler said...

u owe my heart syg...all of tem...