WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Sunday, November 15, 2009

entry lama baru

tibe2 nak senaraikn benda2 yg mcm agak bangang aku penah buat yg aku stil igt :
  1. pakai lipstick mak tebal2 then ckp kat mak "da pkai lipstick la mak.takleh g ngaji"..padahal tu memg trick takmo g ngaji haha**opah ngaji tu garang sgt**
  2. agk2 nak dekat2 kol 2 p.m aku trus amek bantal wat2 lena..sebab kalo da lena takyah r g skolah agame**patotle aku agk setan skrg haha*
  3. bancuh 2 pkt cadbury hot choc+2 pkt nscfe regular+2 pkt nscfe mild+2 pkt milo dlm satu mug n minum kol 2 pg ngan kwn baek aku..dgn hrpn sok skit perot..so..takyah g skolah..tp rncngan gagal..takde effect langsung..penat je aku brusaha **nseb bek soknye tade warden yg check dorm sebab kitorang ponteng gak ngan alsn sakit perot**
  4. panjt bumbung skolah nak amek angin mlm ngan kutip paku bumbung kol 2 pagi..g umah pengetua..letak paku kat tyr kete die..bhrap yg sok tyr kete die pancit..pagi2 pas pehimpunan usha kete pengetua..elok je..cett! fail lg*tyr keta volvo tebal sgt kot..paku bumbung pun tak bkesan**
  5. bancuh softlan+sabun pencuci cleaner asrama+nescfe+milo+kuah megi+air longkang..curah kat tengah2 court asrama..terbaek bau die haha..tp amek sket pastu letak kat dlm kasut prefect+gule2**pdn muke!sape suh suke jd kaki retort a.k.a report**
  6. panjat pgr blakang asrama ngan baju kurung pkul 2 pg after blik dr siapkn bku laporn syarikt sebab ngatkn due2 tangge da kunci..pdhal pakcik tu selit2 je rantai tu..cet!**habes koyak baju aku**
  7. nyorok blakang pokok pisang mlm2 lepas maen api smpai terbakar almari kat dapor time darjah berape ntah huhu**da tak pkir da pasl antoo..takot kena balun nye pasal**
huh..ne je yg mampu ingat.
byk g tp takkan nak sebut sume
tak rajin aku nak tulis
korang pun mcm rajin je nak bace haha

1 comment:

Anis said...

cidot ..
mslh nya aku rajin baca .
haha