WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Saturday, October 31, 2009

hidup tanpa pilihan

sekarang some of coursemates aku jgak same pikiran ngan aku
tak mahu sambung sem 2 dlm kos ne lg
mahu apply tempat lain
alasan: computer programming
ngatkan aku sorang je yg pikir mcm tu


semalam jgak lepak minum2 dkat lake view
masih berbincang pasl hal nak blah neh
lame sket kawan aku menyampuk

"cube korang hidup tanpa pilihan"
mcm mane tu?
"bile ade pilihan
kite jadi manje
cube kite hidup
ikut je ape yg kite sedia ade
just follow the flow"

aku pandang mye
mye pandang aku
termenung....

*tpi aku tetap mahu keluar*

2 comments:

f.a.r.a.h said...

Sengal. Kau tahu ta aku na blaja it nant? B0leh ta bg ayat sdap2 kan at aku sket? Aku d0k dgr p0GRamming susah dr aku id0p smpi aku ta mati2 ag tahu. Huh

shahidakharudin said...

hihi aku nak tipu pon xmuleh
sbnye bende tu xdelah sush smpai nak mati
tpi aku sgja mematikn susah tu
sebb aku kan xmint cmputer haha
kalo mint memg xde hal lah beb
chill2=)