WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Tuesday, March 9, 2010

already 2a.m


hari ne fucked up gile 
bgun pg sakit badan bahana angkut beg byk2 dri perak*bangang,sakit cRI SNDRI*
xkesah
pegi kelas oke
masuk kelas akaun like hell
aku suke akaun
but kuiz aku damn terok gile
xtaula ape aku pkir time jwb
balik umah around 6,amek bantal trus tido
mlm tgok dak2 lwn netbal
dah boleh chill
hbes netbal tgu mber sume jnji nak buat asgmnt skali
janji memg pas netbal
aku dah tanye 2 kali*and i gave them option nak study laen ke or nak wat asgmnt,and they choosed asgmnt*
shut sume xbegerak
bengang weh
and i ended up mls nak lyn col ngan msj sorg budk ne yg at first xbuat keje but then die je yg show effort nak buat asgment*i'm so sory*
yg laen,ckp je kencang
ngat nk update yg sweet2 je kat blog ne pasal dah lame sgt xupdate
jgn uji kesbrn aku oke 
nak buat keje buat
xnak buat xpayah sebok nak dtg blaja
menyusahkan aku je
*maaf kasar,memg damn bengang gile*
kalo first time aku consider
ne dah smpi 3rd asgment pon nak tgu aku jgak
memg cam haram lah kan

No comments: