WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Monday, July 5, 2010

pagi

td rase baru je post satu entry
ne dah rase nak post lagi?
apehal?
ne lah tande2 sindrom tenetholic yg dah kembali
people,sy dah ade azam baru
online untuk hiburan hanya ketika weekend
maka
segala fb dan blog hanya akn di update tatakala weekend
oh,xyakin eh?
janganla kan
cube la bagi support
nak gak dpt dean mcm si elmo tu
mane la tahu dpt hadiah gak ngeeeeeeee
oh,marimari aku cerita sket pasal cuti


cuti sem kali nee terserlah darah sejati keturunan
mak asyik masak  KARI je
dah la sedap
pastu selang dua hari plak tu
ape lagi weh,aku kasik balun la ckup2
perghhh kari org penang pyior
memg terangkat,hebat,memikat
tpi yg paling x best
MIC ROSAK!
duh, bengang gile weh
psyko je rase duduk umah xdpt karok
bile try gak kejap2 sore bunyi, kejap2 tade
xmcm nak penampar dri sndri la plak kan
masalahnye nak beli cord tu 15rgt je
tpi masing2 nak jimat
ha,nganga la xdpt karok
padan muke masing2
dah balik sini memglah naek train je dah smpi redbox
tpi mslhnye kalo skali dah pegi, tiap2 hari rase nak pegi
melampau la kan
hujung minggu sudahla kan
aku kan nak berubah*ish*


*tidolah..lagi lame lagi melekat kat depan lapy neh*

No comments: