WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Monday, July 5, 2010

selamat pagi kerinchi

finally....
lepas makan tido makan tido selame 2 bulan d rumah
akhirnyaaaaaa...
dah kene balik kl
tpi sem ne best
excited balik awal
sebab!
nak cash cek*kan dpt loan dah kan3 haha*
nak masuk umah sewa baru*blik aku ade aircond heeee*
xsbr dah nak jumpe segala macam kesayangan yg dah start kumpul balik kat kl neh
ha,mgu depan bru start kels
mgu ne korg tgok la aku update blog hari2
dah la blog aku ne hidup segan mati xmau
dok tgu streamyx ntah bile org TM nak dtg pasng*subscribe semat-mate nat netbook-)*
akibat takde tenet
ntah hape segala mcm bende jd kat fb
bukak2,sume setting lari
ade org hack eh?*eceh bajek cam penting*
lantaklah
yg aku tau mgu depan aku nak g shopping
dekat..MYDIN
ye tuan dan puan
bukn d TS
mahupun MID
mahupun PAVI
mahupun BB
atau yg berkaitn
aku nk lengkapkn brg umah aku dlu
then,ade lebeh2 bru aku behibuur
ohhh...tapi untuk KESAYANGAN SEKALIAN!!!
sentiasa ade peruntukn haha
besiap sedia 2 mgu dri skrg
aku roger2 hokeh

*tibe2 ade perasaan nak tukar imej
mahu jd lg feminine
haha,bolehkah?*

No comments: