WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Monday, August 23, 2010

sarawak

mungkin dah telalu lambat nak tulis
tapi nak tulis jugak
teringat kenangan bukak puase tepi jalan dekat airport
sume sebab nak teman aku tukar tiket flight
sebab nak balik awal heeee
best!best! dan sgt best!
rindu semua kat sana
kalaula dapat pegi sarawak
boleh jumpe along,nusiah,nenek,udak,ibuk
boleh pegi beli kek lapis cadbury
boleh pegi makan nasi ayam penyet kafe brc
boleh makan laksa sarawak tasik
boleh makan mi goreng kafe alamanda
boleh makan ayam goreng kfc kafe sakura
boleh naik bus sampai seroja pastu jalan kuar ikot gate belakng pegi makan kfc samarahan
boleh naek moto pegi ranchan mandi-mandi air terjun
boleh pegi The Spring rempit naek moto sewa apek myvi
boleh pegi pusing-pusing bandar kuching naek kancil sewa 6ringgit satu jam isi minyak 5ringgit
boleh duduk-duduk dekat jambatan cinta unimas sambil nyanyi-nyanyi tengok ikan, lambai kapal terbang, berangan-angan 
boleh balik umah along jalan-jalan amek angin kampung
boleh masuk citrawarna menari-nari seronok
boleh menangis-nangis rindu kat rumah sebab ade alasan kukuh tak selalu dapat balik sebab tak mampu nak beli tiket flight
boleh rase meriah nak balik raya sebab dah ready pegi beli terubok masin berkotak-kotak tambah lagi dgn kek lapis dengan gelang kristal sume original dari sarawak
boleh surf internet percuma dekat lab fakulti yang ade berlambak-lambak komputer yang ade tenet yg sgt laju
boleh lepak-lepak kat library yang lebih kurang besar time square
boleh jalan-jalan kat fakulti seni yang ade macam-macam arca pelik-pelik tapi best
boleh pesan teh c peng dengan mi kolok yang tak penah jumpe dekat sini
banyaknye bende yang dah tak boleh dapat
tapi maseh bersyukur Allah dah gantikan dengan sesuatu yang lebih baik
Sesungguhnya Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hamba-hambaNya ;)

12 comments:

.saidatul syakiera. said...

aih, mengimbau kenangan silam nampak.. marilah ke Unimas tercinta lagi.. :p

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

shahidakharudin said...

aish, tahu pon
stil simpan tau id card haha

.saidatul syakiera. said...

hahaha. marilah bile cuti. ktorg bentang red carpet. :p