WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Tuesday, September 28, 2010

raya dah nak habes, tpi baru nak update puasa,erkk ;p

maaflah ek sebab rewind balik time bulan puasa
sebab member2 baru nak upload gmbr kat fb
maka barulah aku dapat gambar2 ne semua
time neh tak ingat dah puasa yg keberapa
pegi bebuka kat klcc
ade org tu konon-konon nak naek tingkat 88 pegi ngorat engineer petronas yg offshore
haha, dapat ka weh?
takpa,takpa, next time ade lagi;)
hunny, sabotaj sguh!haha


tak bermaya,adeh;p


ambek kau, segar bugar je lepas buke
padfoot: baju kelabu tak rancang pon, kebetulan je sume pakai same,sebok je haha;p

No comments: