WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Monday, September 20, 2010

raya saya bahagia

kisah hari raya kelima
paling bermakna dalam sejarah hari raya 
sebab tahun ne dapat jumpe kesayangan sekolah menengah dulu
rindu semua sangat-sangat
kebetulan para bakal-bakal doktor dari over-the-sea tengah bercuti sakan
dapatlah ramai-ramai turun
9 kereta, 10 motor
terbaeklah sahabat!
walaupun tak semua datang
tapi sekurang-kurangya terbuat sikit rindu yang dah lama simpan kan
terima kaseh sahabat sebab sama-sama datang
seronok sangat dapat gelak tawa riang mcam kat sekolah dulu
dapat usik-usik orang
dapat cerita balik kisah zaman sekolah
dapat kongsi hidup sekarang 
ukhwah kita maseh kukuh
moga ia akan kekal hingga ke syurga
InsyaAllah
moga Allah merahmati kalian
yang membawa senyuman dan kebahagiaan kepada yang lain
pershabatn itu besar ertinya
pada mereka yang merasainya
sahabat, moga Allah menemukan kita lagi
InsyaAllah.
ana sayang!
trio;)
 
the asasian girls;)
umah tya
antara ahli-ahli tertinggi SWISS;p
ah!rindu!rindu!
aish, baeknye muke ea skrg;p
we call this as cahaya keimanan;p
ouch, tak boleh kawal gedik dah bile jumpe si cantik neh;D
ahli-ahli konvoi;)
cikgu alia!
cantek semua;)
tya gorgeous, ct cantek,ecah weweit!,najah cummil
cik cah cantik buat gmbr ne jd profile pic die,ish ne yg syg kau lebeh;)
amani,cik cah,culanlan,zaf,najah
sawah tu cantik, tu yg rase nak gedik-gedik je
alia, kau ne name je cekgu hihi;p

padfoot:
ambek gambar-gambar ne semua dari fb kawan2
sebab aku tak pakai langsung camera phone aku
maklumlah
dah alang-alang ade kamera canggih
baek amek kesempatan menggedik
banyak kan gmbr
kepada yg internet slow, ampun maaf dipinta
selamt hari raye!

No comments: