WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Thursday, September 2, 2010

tersayang ;)

khamis
teringat icha col this as gaye cik ciput, yg tutup2 mate tu mcm loko buat tu

keluar dengan chenta hati yg sorng neh
tgok step up 3D yg terbaek tu kan syg
5 stars rating!
lepas tu syg neh bawak aku jalan2 kat pavi
bukak puase kat tempat yg mahal tu tapi tak sedap kn
rugi je rase* wlupon bukan aku yg bayar hehe*
tgu ea nnt aku bukak CIDOT FRIDAYS
mesti kau puas hati je ngan sume hidangan aku 
terbaekkk punye hihi
tapi yg best dapat duduk sebelah table SHARIFAH SHAFAWATI *kot, errr xtahu lah name die sbenanye!*
dah la cantik
tinggi
anak2 cute and sgt well-behaved
taknak mintak autograf sebab die dgn family kan
tgu lah lagi 3 tahun dah nak keje satu tempat dgn die
haha, ini motivation neh tok aku nak capai cita2 aku as personaliti tv3
doakan banyak2 tau, amin;))
and, and, and time kaseh sebb bantu aku dapat buat interview
dah siap dah tadi hantar 8-page-lengkap-dgn-gmbar-siap-kaler2-siap-cover-ngan-plastic-punye-semangat-nak-tunjuk-kat-lecturer
and becoz of u sygku, rekod hantar asgment english rite on the time maseh kekal tidak tercalar! 
cayalah !
sekarang kau tahu kan kenapa aku syg kau lebeh ;P

isnin
buka puasa wif kptm girlfriend kat KLCC
mule2 mud sgt2 turn on
gelak2, makan2
but then on the way nak pegi pavi*jalan kaki*
org gile pegi sergah
mud sgt2 turn off!
masuk midnite muvie tgok expendables
sgt bosan
tak suke cerita mcm tu
tido je smpi habes muvie
balik umah puas tido smpai terlepas sahur

JUMAAT neh!
nak balik raye dah!
kelas isnin ngan selasa dah banyak lecturer nak batalkan
hoyeah!
selamat hari raye semua! ;))


No comments: