WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Tuesday, September 21, 2010

update raya! (chronological order)

SEBELUM RAYA
hari khamis pegi keluar berbuka kat jusco maluri dengan housemate
lepas tu sekali pegi shopink raye tok diorang
aku dah settle awal dah
berjaya provoke wani sampai die beli kebaya kuning neh,yeah;D


nak beli cardi tu tapi nampak makin pendek plak bile aku pakai,tak jadilah ;p


gurl, fitting room yg besar, snap snap, typicallah beb;p


hari jumaat suruh abg yen amek dgn harapan trus hantar balik perak
tapi kene stay jugak sampai ahad tlg jage piqah sebab abg yen ade breakdown
so hari sabtu malam abg yen bawak pegi buke puasa kat pavi
sedap tau!
bendi
pari bakar, ya Allah sedap gile!


kerang! sedap, sedap, sebab aku yg xmakan kerang pon jadi makan;)


strawberry shake with black pearl, it just perfect!
not forgetting! snap sanp wif si kecik;)



snapped by si kecik ;p

ohh,lupe nak introduce, yg mcm karpet tu runi, thank u;)

ahad malam, akhirnya sampai pon ke rumah terchenta

mari skip kesah bukak langsir, lap kipas serta ubahsuai susunan umah
trus cerita malam raye
gambar ketupat lupe nak snap
tapi gambar ne sempatla snap
sebab nak mms kat org yg gile laksa mak jugak tu;D

ishhh, gile sedap neh tengah membuak-buak, nampak kan kan;D


HARI RAYA!
raya pertama
macam biasa, tak dapat amek gambar family
ade la sikit2 gambar yg dapat amek
penat je lawa-lawa*eh.lawa ke?;p*
selfcaptured,mms to him, macam biasalah;D


the daughters


menunggu hari, insyaAllah girl;)


raya pertama sbg suami isteri;)


raya kedua
pegi beraya kat umah tok limah(nenek belah emak) kat pantai remis
the only grandmother that we still have
pakai seluar sebab baju raye tade budget, beli satu je hihi

after dat, pegi beruas beraya umah pak long abg jai (abg ipar)
then pegi manjung, beraya umah sedare kak jun(kakak ipar)




raya ketiga
pegi hutan melintang
ikin, my cousin bertunang, congrats dear;)
after that pegi beraye kat teluk intan
dapt duet raye hehe


raya keempat
pegi beli umah baru tok upinipin
tadaaaaa!


upinipin getting bigger


raya kelima sila klik sini

raya keenam
gerak KL
nak jugak letak gmbr;p


raya ketujuh
teman org yg baru dapt bonus tu pegi shopink
wah, wah, wah memg sakan gileh
penat aku
tapi naseb baek kau belanje
chaca,mak suke baju ne sebb kaler merah ;D


macam biasa bile tgu org dok torai baju;p


ohh, nampak cincin tu tak? khas dari sygku gemuk rafiq ituh;)


naseb baek kau blanje aku mkn KFC, eh, ke sopi jikan teah yg blanje?haha


tapi lepas tu kau penatkan aku balik dekat mid,haha;p


raya kelapan
pegi umah paklong 
kak suk kahwen
tahniah kak su;)
tapi malam akad nikah pakai seluar jugak
sebab bawak satu je baju kurung cukup-cukup tok hari kenduri
eh, apesal baju same neh?? ohhi elaun shopink hihi


promote promote baju baru


habes dah
takde dah gambar nak letak sebab hari kenduri tak amek gambar
entry ne memg banyak gmbr
jgn nak sebok sumpah seranah internet kau yg lembab macam haremm itu
pegila upgrade sket bagi laju
senang buat macam aku
online bile ade tenet pantas shaja;)*ayat bagi mereka-mereka yg jarang-jarang online*
selamat hari raya;)

3 comments:

KNue KnUe said...

weh cidot! cun ah ko wat mate tu. ajar aku weyh~

aminy_pieqa said...

ya..ya..ya..
sye taw kmu mkin chantek skrg..
hehehe...
manyak pic kmu yg chantek2..huhu
i loike....

shahidakharudin said...

knueknue:boleh2,nnt aku try buat makeup tutorial kat dalm neh huu

pieqa:mekasse mekaseh
kamu pon bg meletop letop skrg ;D