WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Saturday, November 13, 2010

12/11/10

MORNING
woke up on 7 a.m
excited punye pasal nak jawab paper bisnes haha
Alhamdulillah, soalan sgt sgt sgt memuaskan hati!
thanks soooo much to Miss Fauziah Yusof for those tips
nanti sem depan kite konvoi pegi petrosains eh;)
memang sgt sgt sgt membantu
me answer all the question with big, big, big smileee  
smpai tak perasan just answer 3 of 5 question
dah semangat nak jawab semua
konon jekk mak hayamm ;p


AFTERNOON
amek bus
nak sambut bufday future mother-in-law*bajet noo statement*
tapi sempat gosip mesej-mesej dlm bus dgn nina


nina : weh, **** dgn **** sebok tanye mane kau pegi
me  : sory2 aku tido tadi.. ye ke? gelabah la tu nak present
nina : tau takpe..diorng siap tanye kau ade tinggalkn pwerpoint tak?
me  : hahahhahhahahhahahah yes yes yes yes sukeeee sgtttttt sgtt dgr kau ckp mcm tu
nina :******* siap kunci pintu bilik tanak dtg presentation
me  : yg tu lantak die.. die igt die buat mcm tu org nak peduli


what the.....haha
amende la kau org neh
tu lah, aku dah suruh buat keje kan
asgment tu dah la 50%, campur presentation 10%
eh, dah la kau org keje pon mule2 tanak buat, lepas tu bile aku dah pakse buatlah jugak
tapi masalahnye langsung tah hape bendeh korg buat
aku dah bagi guideline sume amek source kat sini, kat situ
pastu bile aku tanye tiru ke tak, "eh, mane ade.aku buat sendiri"
pastu bile aku mintk explain apa yg kau org dah tulis, tahu plak tekebil-kebil mate kau org nak pandang aku
bile dah smpai presentation, lagi nak tgu aku buat slide jugak tok korang??
eh, memg taklah weh
pandai-pandailah kau org nak hidup
aku malas nak layan org yg aku dah cube nak tlg tpi still nak buat perangai mcm bagus
memg aku pun tunjuk mcm bagus aku lah
ouh, maaf tergosip plak mak hayam kat sini;p


EVENING
enough wif the gossip
tinggal belakang campak buang jauh-jauh
tepat pukul 8.30 p.m, pegi sambut bufday Puan Haliza, sygs' mom
meriah gituu mak hayamm
kenyang aku makan
kek sedap gilaaa
Selamat Hari Jadi Puan Haliza;)
kek yg sedapppp

selamat hari jadi;)


sharil,abg,akak,ajib,me

syg,baby,sharil,ajib,akak

akak,me,mak g,mak ah, sygs' mom,



the presents
by then, thank you
;),
cidot

No comments: