WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Friday, November 26, 2010

jiran blakang umah

indian family
panggil mak die auntie banu *ceh, tak penah tgur pon tpi dgr mak la panggil mcm tu ;p*
tapi anak die ade bela anjing
muka macam bulldog tpi badan katik mcm chihuahua
anjing die selalu loitering blakang umah *ecececeh pehall kau nak ber'omputih' plak!*
nampk muka anjing tuh extremeeeely ganas
sekali tgok la hai, aku hentak kaki sket dah mencecet lari *dalam rumah, pintu blakang tutup, beranilah aku cakap ;p*
tapi yg paling best, bile dgr anak die panggil anjing tu balik
aku pon mcm ntah apedehal interested plak nak tahu name anjing tuh

me : adek, ape name anjing u?
boy: ha? *biaselah mslh bahasa*
me : anjing...u..name..ape...?*satu2 aku sebut kau*
boy: GANESANTHIRAY *agak2 ejaan mcm ne lah kot*

glamer mak hayamm name anjing dia panjang mcm name indian filmstar!
esok-esok kalau kau org ade haiwan peliharaan sendiri
cube-cubelah letak name glamer-glamer kan;p

No comments: