WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Monday, November 29, 2010

monday

hari ne bangun pagi2 sebab nak temankan atuk pegi hospital manjung
nak buat appoinment tok eye laser surgery for her cataract problems
its been ages since i go there & i cant even remember when was the last time i went there
ingat nak curi-curi pegi bahagian pergigian nak tanya pasal braces
tpi takpelah, takde ruang nak sneak out hehe
last-last mesej bff mintak die tanyekan pasal braces sebb kebetulan die nak pegi hukm
& she will give the same respon each time i ask her about braces
gigi kau dah cantik pon nak pakai braces lagi? lempang kang
bff, if u see through ur heart, makaa akan nampaklah kau ape yg aku sorokkan selama ne haha
berdoa berdoa moga-moga braces dalam rm500 je
mampulah jugak nak kumpul duet
i want to look beautiful during my wedding*ceh,ckp mcm nak kawen besok,gatai!*
by then, bubye!

p/s: malam ne nak buat hotcake. want some? anybody? que up please. ceh haha


No comments: