WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Sunday, November 21, 2010

untuk kesayangan


" Caterpillar in the tree
How you wonder who you'll be
Can't go far but you can always dream
Wish you may and wish you might
Don't you worry, hold on tight
I promise you there will come a day
Butterfly fly away
 "



 farrah aein
i know u'r having a tough time now
but i wish Allah will give u the strength dat u always give to others when they are hopeless
instead of ur pain, u own the greatest things which light up my life
ur smile made my day
ur laugh cheer me up
ur jokes made me happy
and ur warm it just make my heart bloom
u were always there whenever i need u
kau sanggup tolak tepi semua benda pasal kau just to take care of other people heart
kau tahu kan kau sgt, sgt, sgt sweet syg
dan aku tahu, kau memg org yg tabah
sgt, sgt tabah
ketabahan kau selama ne yg selalu aku pinjm bile aku down
tpi kau tak pernah merungut
sebab tu aku syg kau sgt3
aku tahu kau masih ade kekuatan untuk semua dugaan ne kan syg
u r my dearest
please be strong
because everyone loves u
just the way u are
p/s: kak nor said she love to c u in mini dress cuz u look like a doll:)

2 comments:

farrah said...

CIDOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHA. SAYANG KAU.
OKAY. AKU MENANGIS UNTUK KALI KE 3 HARI NI.

shahidakharudin said...

SYG KAU JUGAK KETAT2!