WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Tuesday, December 21, 2010

from fatimah, another love of my heart ;P

moment 1:
ohh ye cidot nie yg aku kenal semangat mlayu die tinggi wehh .. perhhh org skang duk nyanyi2 lagu hip hop la rock la... die g bantai nyanyi lagu melayu yg giler2 lamer dowh... korg bagi je la zapin inang sume die sapu... hebat x hebat kan minah ni...
 
moment 2:
diorg dua nie mmg giler nakal weh.. betul x tipu... ade 1 hari 2 dalam kuliah.. diorg main2 hp aku.. ** ala yg murah 2** ekeke... nak jd 1 cerite diorg punyer nakal nie mmg x makan saman boleh pulakla kan pg set alarm.. mcm bungukks sungguh.. pastu pure2 bagi aku balik.. xsampai 5 minit je berbunyik la alarm 2.. per lagi.. aku da glabah..sbb rase da silent.. dalam kuliah kot mau x sume pandang... giler cuak sampai aku cabut bateri.. mane xnyer hp sony aku 2 bunyi alarm makin lame makin kuat.. x pasal2 satu kuliah kene sound dgn ckg 2.. ampun cikgu.. bukan salah saye...

tim, kau memg buat aku rinduuuuuu zaman kite kat mtrik dulu
eh yg tukang set alarm tu jaja okay haha
sampai phone aku yg alaaaa-lg-murah-dri-phone-kau tu pun kene haha
eh, kau lupe story pasal kafe B
alaaaa, kafe kegemaran kite hentam goreng pisang petang2
dan, psal drama, aku maluuuuu sebenanye time blakon jd cikgu gedik tu yaw! haha
rinduuuuu bangat deh sama kamu
aduh dong, lu bikinin gua jd nggak keruan neh haha*gedik kan kan kan*
nak ulang zaman matrik
tapi nak ulang time first year je
sebab time tu blaja boleh banyak maen haha
dan, time kuiz fizik paling best sebab dapat soalan awal
pastu nnt kau dgn ross dani akan settlekan
then, aku tukang copy je bile kuiz besok hahahahahaha
rase macam raja segala raja haha
ala kalau nak sebot2 satu2 pasal ape yg rindu kat matrik susahla
sepuloh page blum tentu habes lagi
for those who experienced it will understand it :)

2 comments:

FaTiMaH said...

dats why la.. aku baru taruk name kau je da bejela2 ayat aku.. hoho boleh x nak ulang balik.. tp time ni icha xde lg... =)

shahidakharudin said...

boleh2 haha
loko, ngan sha pun blum geng lagi ngan kite time neh haha