WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Wednesday, December 15, 2010

tag, by KNueKnue

Apa benda paling penting dalam hidup anda?
love, of course;)

Benda terakhir yang korang beli pakai duit sendiri?
air milo ais dekat danau kota haha

Di mana tempat korang nak melangsungkan perkahwinan & apa tema perkahwinan korang?
PERAK of course! nak yg sederhana tpi nak cara kampung;)

Adakah korang sedang bercinta sekarang?
is d pic at d right side of my blog doesnt tell u anything?? haha

Berapa lama lagi korang akan mencintai kekasih korang?
InsyaAllah. selagi diizinkan olehNya


Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?
aaaa... honestly, aku jarangggg beli those thingsss sebb jarang2 nak bace novel, tulis notes or selak magazine ;P

Antara mak ayah korang, mana korang lebih mesra?
haha, kalau masak2 mestilah dgn mak, tpi kalau pegi beli barang2, dengan abah.. boleh diterima kan jawpn ne;)

Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang.
i've met him, dah takde rasenye;)

Adakah korang basuh baju korang sendiri?
helllooo! kat umah sewa tak mampu nak pakai maid..kat umah sndri pakai mesin basuh jelah..easy,breezy ;D

Di manakah tempat yang korang btol2 nak pergi?
Pulau Sipadan, Sabah;)


Pilih salah satu, peluk atau cium?
dua-dua saye nak! tamak kateee;)

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag anda.
i love d way she play her guitar
cantekkkkk
gila-gila, yes! ;)

Benda yang paling korang sayang dalam hidup korang?
banyak bangat dehh!

5 lagu yang korang suka & selalu dengar.
miley cyrus - butterfly fly away
bruno mars - talking to the moon
sixth sense - khatimah cinta
laluna- selepas kau pergi
d'masiv - merindukanmu

5 blogger yang dipertanggungjawabkan untuk jawab tag ini.
loko syg!
farisha cha cha
nisha nair
liyanna nuri
dayah jamal

done with the tag
thanks KNueKnue;)

No comments: