WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Friday, January 21, 2011

bagpackers

Wednesday, 19 Jan 2011, 9.15p.m, Shamelin Bestari Condo
nina : dya, bus last pegi tluk intan pkul bape?
dya : tak sure, tapi rasenye 10.30 mlm lah
cidot : korang nak balik ke? alaaaa, besok la. boleh aku ikut sekali
nina : agak2, kalau kitorang gerak sekarang, sempat tak kejar bas?
cidot : **what the heck budak2 ne nak kejar bus dah pukul brape ne??**
dya : sempat! nak ke? betul?
nina : betul,betul. aku tibe2 rase nak balik lah
cidot : weh, jgn la weh. malam ne kan malam thaipusam. banyak indian kat luar tu, bahaya **statement berkias**
nina : jom lah siap
dya : jom
cidot : nak ikut T_T
nina : ikut je lah. aku ade duet lebih. cukup nak bayar tiket kau
cidot : **mata bersinar-sinar** okay, aku siap. betul-betul tau ne

10.25 p.m, Bukit Jalil
kelam kabut lari sane sini cari tiket bas
pkul 10.30 semua dah habes
last tinggal pkul 2 pagi je
nina : weh, seronok lah lari2 macam ne. rase macam bagpackers
cidot : ** eh, eh minah ne sempat berangan lagi**
sampai dah penat tak boleh nak lari-lari dah behenti tepi pintu masuk kaunter tiket lepas penat sambil bincang should go home or take that 2 a.m bus
suddenly datang sorang bro ne promote tiket pegi Lumut pukul 10.30 mlm, which means SEKARANG!
grab! and run pegi platform cari bas
memaglah lagi masing-masing berangan jadi true-blood punye bagpakcerse sebab lari-lari kejar bas
cidot : weh, bus kita! bus kita! cepat! cepat!
suddenly
........"adek!"
zappp~!
cidot : weh, kakak aku!! kakak aku pun ade! 
lari peluk peluk lompat lompat sebab excited jumpa teah dekat bukit jalil padahal baru ptg td time call cakap tak balik sebab takde duet, alahai~
nina & dya same-same lompat padahal belum tahu kenapa, but then lompat lagi bile dah tahu ape ;p**

the moment dapat naek bus, lega
hilang penat lari-lari kejar nak cari tiket bas
& the best part, nina & dya stay for a night at my house
& the greatest part, tengok diorang kene food torture hehehe*sebab asyik kena makan, makan, makan & makan*
sampaikan nina naek bus balik kl dengan bekal nasi lemak telur mata bungkus khas dari taman manickavasagam *taman aku*
kelas kau maria!

p/s: seronok gelakkan orang seberang dalam bas. tersengih-sengih suke! kan dah kene gelak depan muka ;p

No comments: