WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Saturday, January 22, 2011

it's a saturday morning!

& i have to woke up demm early bahana-tak-sedar-diri-pegi-ratah-otak-udang-even-dah-tahu-my-allergy-can't-deal-with-it *padan muke kau cidot ;p*
tapi nak buat macam mane
sedapppp kott
tu lah kecik-kecik dulu mak rajin buat laksa, time kau takde allergy, bukan maen demand tanak makan otak udang dengan alasan takut otak lembab *kate orang tua-tua*
sekarang hambekkk kau baru makan beberapa sudu dah haaachummm! sane sini
usung lah tuala good morning tu risau kot-kot tak sempat ke sink takut mukus meleleh *euwwwww, disgusting haha*
& hidung dah jatuh kategori second-hand sebab nak tidur dalam bilik ade aircond ala-ala dekat hotel for 3 days in row memang lah lagi mengundang sakit kat hidung ne
what?? semua tak boleh? pfffffffffffffftttt!~
tapi ada satu boleh
karok lah sepuluh doploh lagu pon
hilang suare kejap je then besok ade balik
boleh pegi karok balik weeeeee~
tapi, kan p.a sistem kat umah ne dah error-in-action!
again, tak boleh jugak??? hmmmmppphhhhhh!~
nak berjimba, pun takde duet
nak dating, adehhh sayang jauh pulak la haih
nak masak, eh, boleh boleh
sebab dah ade TESCO di MANJUNG haha
boleh pegi cari barang basah murah-murah
I LIKEEEEE BEBEYH!

p/s:sunyi je umah ne. agak-agak kalau aku sengaja maen tumis-tumis pagi ne aci tak?? kacau diorang tido hihi..oh & thank u my dear blog sebb sudi layan teman aku yg kebosanan ini.sweet oh!;)

No comments: