WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Friday, February 4, 2011

tag from cik cha

icha
pagi-pagi celik mata je dah tengok si budak comel ne punya blog
ada tag! haha
berlari dari hall tengah pegi depan pintu semata-mata nak dapat tenet yg lebih pantas nak update blog sebab kalau kat tengah tenet tak cukup laju tak bleh la upload gmabar mcm ne haha
here we go!
BLOG BEST KE TAK?SEBAB
aaaaaa, tengok keadaaan
kadang-kadang best bila ada gambar leh interframe haha
best bila ada benda best nak cerita
best bile tenet lajuuuuuuuuu
tapi jadi tak best bila ada banyakkkk gambar cantik-cantik tapi tenet nye macam herrrrrrrrr
pastu mula lah terbantut sume cerita-cerita yang dah dok karang dalam kepala ne, pfffffttttt

LAYAN LAGU INDON KE OMPUTIH
mostly, lagu indon haha
sebab saya kurang pandai berbahasa inggeris T_T
dan, lagu omputih banyak 18sx
ish3 haha*takde kaitan*

COKLAT MANA LAGI POPULAR?CADBURRY KE FERRERO ROCHER?SEBAB SUKA MAKAN?
i dont like both so i dont really care which one is more popular haha
but i do like iklan cadbury yg budak-budak main angkat-angkat kening tu
cooooool haha
saya suka LINDT MILD DARK WITH 65% COCOA
tapi mahallll la
kene tunggu abang amek free dari airport or ada duet lebih baru boleh beli
alahaiii T_T

NICKNAME YANG BF/GF BERI?NAMA MANJA?
ha?perlu jawab ke?
haha tiada
terima kasih;)

BERI 4 FAKTA TENTANG KAMU
salute! feeling-feeling kawad kaki waktu skolah dulu;p
  • i love to cook, & i love to sing, & i always sing while cooking tapi takde pulak mak menjerit "woi,jgn nyanyi kat dapur,nanti dapat laki tua".ne mesti sebab aku masak tetap sedap walaupun nyanyi sambil masak haha
  • i love black pepper demmmmm so much! goreng telur pun nak letak black pepper! haha
  • purple, its my colour, yeah!
  • thing that i hate the most, whenever i ask people, "pukul bape nak keluar?", & they will say, "tengoklah"..aduiii, tak boleh ke cakap je exactly pkul bape nak keluar??? senang nak adjust time nak makeup-makeup ke, nak makan dulu ke, nak pilih-pilih baju ke, hmmmpphhh!!!

SIAPAKAH 4 ORANG YANG PALING KAMU SAYANG?
ramai sangatlah orang yg sy syg
tak muat nak tulis dalam ne
malas jawab lah haha

TAG 6 ORANG YANG KAMU SAYANG YANG BLOG CANTIK
liyanna nuri
dayah jamal
mye valuable pealrz
tim tim timah!
aen toma
ayu mafia


with ,
cidot
 
p/s: chacha, dah rase macam jawab soalan esei pengajian malaysia haha 

No comments: