WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Sunday, March 13, 2011

mathemathics

*click to enlarge
aen, she just remind me of my old-good-days in school
not the zaman-buat-jahat-macam-syaiton one
tapi pasal hobi ponteng kelas math
memang dari skolah rendah kalau masuk kelas math je mulelah aku rajin pegi toilet
kalau ade keje skolah, memang aku lah yang paling lassttttt skali hantar buku
masuk skolah menengah, ingatkan nak bagus
tgok lagi jauhhhhhhh aku tersasar dari lapangan matematik, ish3
naek form 4 paling best
amek 2 sekali math, math moden & add maths
tak macam tenganga plak aku masuk kelas
kelas math mod memang setengah tahun aku tak masuk 
sampai cikgu math aku cakap kat kawan-kawan aku
"saya tak ingat shahida ni yg mana satu"
lepas dia cakap mcm tu barulah aku masuk kelas dia
derhaka sungguh
& the best part yg sampai sekarang kawan-kawan skolah tak penah lupa
time first time amek ujian add math
pagi tu add math paper 1
member-member aku sebok tekan kalat *kalkulator*
kiri kanan depan blakang senang cakap semua orang lah dalam kelas tu
member aku agak pelik sangat tengok aku relaks tanye aku
"dot, kau tak study ke dot? add math ne weh"
dengan konfiden aku jawab 
"lek la wey, kertas 1 je kot. bulat-bulat je"
tak macam jatuh rahang kawan-kawan aku dengar statement aku
"wei dot, add math takde bulat-bulat. kertas 1 ngan kertas 2 dua-dua subjektif"
ah, mampus konfirm kantoi
baru aku gelabah cari buku
yang sempat aku selak memang log semata
dan memang sampai aku masuk matrik belaja math buat kali terakhir
memang log lah yang aku paling ingat sekali
tapi kalau tanya sekarang sorylah, tak dapat tolong
math, why can't i love u as much as i love biology up until now?
maybe we're not meant to be together:)

footnote: nanti, kalau anak-anak aku rajin ponteng kelas math, tahu dah genetik sape ;D

2 comments:

naffana said...

bkn ke pastu ko g exam xbawak kalat~?ha3....mmg memory sungguh...

[naek name mak nok~]

shahidakharudin said...

sentapppp!!!! haha