WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Wednesday, April 20, 2011

mamak abc

tadi pegi lepak mamak dengan nina
konon nak melayan teringin nina nak makan nan cheese
alih-alih nan takde, tapi aku yang hentam capati 2 keping bahana keluar teksi nampak orang muka macam dia, damn 
sampai shock terduduk dekat tangga, sobsss
tapi yang paling tak boleh blah, boleh tak ane kedai tu speaking tamil dekat aku?
motif?? muka iols nampak mamak sangat
apakah? apakah? maria orang melayu uolssss 
boleh tak datang amek order cakap tamil?
nak pegi basuh tangan cakap tamil?
nak tambah order pun cakap tamil?
tak bleh terima
apa lagi aku dengan nina balas cakap bi speaking karat-karat pun takpe janji ane tu ternganga sket pastu baru tepisat-pisat jalan pegi sambung lap meja
pastu datang pulak tukang buat capati
tak puas hati selagi aku tak cakap aku ni keturunan apa
bila cakap mak ada campur pakistan baru dia puas hati pegi blakang sambung buat capati
apakah?
nina seronok gelakkan aku, terima kasih
balik nanti aku belasah kau haha
next time kalau ane tu tanye aku nak cakap aku keturunan belanda, boleh?

No comments: