WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Sunday, June 19, 2011

Encik Ahamad Kharudin bin Ramli Kamaruzaman

me, abah & nor **susah nak dapat gambar abah senyum lebar macam ni**
Selamat Hari Bapa abah!
sayang abah sepenuh hati
terima kasih sebab sentiasa ada untuk kami
terima kasih sebab didik kami sampai ke tahap yang kami ada sekarang
terima kasih sebab jaga kami dari kecik sampai besar
terima kasih sebab bimbing kami cari jalan yang betul
terima kasih untuk segala-galanya yang abah dah lakukan untuk keluarga
You're the best husband a wife could ever had
and also the best father a child could ever had
We love you Abah ;D

p/s : tak dapat nak celebrate sweet-sweet dengan kek semua sebab abah cakap, "ish, mengarut je". T__T

No comments: