WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Monday, June 27, 2011

random

erkk, hana tajima shawl style yang tak berapa jadi ;p



I am damn bored and I asked my sister to be the volunteer for me to play with my makeup
and, she agreed
habes padan muka aku conteng-conteng muka dia
cuma, tak ada blusher and foundation yang best 
so, makeup macam tak 'wow' sangat
dan, dah pukul 10 malam kau sebok nak main makeup
memang lemau lah time nak tangkap gambar
but thank you sister sebab sanggup layan mood makeup aku ;D

p/s: I'm wishing to have a DSLR while snapping her pictures

2 comments:

KNue KnUe said...

nice! chantek lor. ko same mcam aku. aku kalo boring pn aku kejekan adik aku.

shahidakharudin said...

haha, time kasih
tu lah pasal, dah boring sangat kann
hihi