WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Thursday, July 21, 2011

THURSDAY

I pray ALLAH to make my Thursday become lovely
and HE, The Most Merciful and The Most Gracious does make it out
ALHAMDULILLAH
even pagi ni lambat sikit ke kelas, but still the spontaneous presentation went well, or should I say, great!
class full, dari pukul 9 pagi sampai 5 petang
balik rushing macam biasa buat nasi goreng buat alas perut before pegi kerja
and sampai je tempat kerja at 7p.m, TRC (chief cashier) suruh bukak kaunter
FOR THE FIRST TIME AFTER A WEEK I DAPAT BUKAK KAUNTER I SENDIRI, FINALLY ;D
and hari ni jugaklahhhh macam-macam jenis orang #tetiba nak menempek kat kaunter tu
mentang-mentang kaunter yang kurang busy
nasiblah saya jawab sepatah dua
saya jenis manusia yang tak pandai berkomunikasi dengan orang yang baru pertama kali kenal
tomorrow, hoping for the best also, even malam ni confirm tido sejam dua sebab nak completekan assigment
yes, I am now A FULL-TIME DEGREE STUDENT & A PART-TIME CASHIER
tired, but I'm happy with it
I pray ALLAH to make me stay strong
AMIN :)

No comments: