WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Wednesday, August 24, 2011

It's a BIG SUPRISE!

I just came back from class and feel damn sleepy for I  just sleep for about 3 hours only yesterday
balik teringat pulak assignment yang beratur kat belakang neh
damn u procrastinator!
tapi, tapi, tapiiiiiiiiiiiiiii
bukak je facebook kakak tag me in a photo
as usual mesti ingat gambar baby gendut dengan ceding kan kan
tapi kan kan kannnnn, kakak tag gambar ni!
ALHAMDULILLAH *klik untuk tumbesaran*
I scream macam orang gila tapi nasib baik sempat tutup mulut kalau tak memang nak kene baling bantal lah dengan member yang tengah tido lena kat sebelah ni
nampak tak pesanan tu? nampak tak? nampak tak?
"Shahida Kharudin..abah dah belikan..t balik leh wat kek vanila tuk raya.."
waaaaaaaaaaa, nak jerit kuat-kuat!!!!
they do loves my vanilla cake but selalu buat yang kukus je sebab tak ada oven kan kan
kalau ada tu maknanya pinjam dari jiran lah heeeee
okay resipi dah beratur dalam kepala dah ni
pizza, grilled chicken chop, paratha, stuffed pita bun, aummmmmm, bestnyaaaaa
okay okay I'm getting extremely excited actually sebab, I want this thing for soooooooooooo long tapi asyik tak cukup duet nak beli kan
and bayangkan tahu tahu dapat suprise macam ni
lagilah excited omaigod!
kepala dari semalam dah dekat kampung
tengok gambar ni lagilahhhhh memang tetutup jalan nak pegi kelas haha
Perak, do wait for me sayang!
di pagi Jumaat yang barakah Insyaallah anakandamu akan tiba di halaman rumah wahai ayah bonda tercinta
and for friends yang dah balik raya, Selamat Hari Raya

I know this raya will be different
Alhamdulillah Ya Allah for the great gifts ;D

p/s : terus tak terasa mengantuk. nak sambung buat assignment dengan semangat. babai! ;D

No comments: