WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Wednesday, September 21, 2011

Dedicated to Baby



time ni she's a month and a half

who doesn't miss this damn cute face!

she's arrogant a bit, tapi manja sangat-sangat. rindulahhhh! ;(

She's been missing for more than a week
pergi mana tak tahulah
mak cakap, hari dia nak hilang, bulu dia kembang cantik sangat-sangat
abah dah tak tahu nak cari dekat mana
abah cakap, kalau hilang sebab orang ambik, abah harap orang tu akan jaga baby elok-elok
but I'm afraid kalau baby hilang and......
yes, she's only a kitten
tapi we love her so much sebab dia dah jadi part of the family
lepas ni dah takde dah kawan nak berebut bantal sebab kalau tido kat bantal dia, nanti dia akan menyempit sampai kita tukar bantal lain
lepastu kalau bagi makan vitamin, mesti lepas tu dia jeling je takpuas hati
and rindu nak hug and peluk cium baby
rindu sangat sangat sangat
just please come back home eh baby
semua orang rindu baby sangat-sangat ni







No comments: