WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Thursday, September 8, 2011

meeting Nur Annisa Faiha (chronological order)

 
Arrived!
KMC : Kedah Medical Centre


heading to the ward. time ni excited gila-gila dah ni nak tengok baby :)

6th floor! tak sabar nak masuk :)

sampai je dalam ward, baby takada. dalam nursery. sangat ketat nursery KMC for newborn babies

rombongan cik Ram nak tengok baby hihi

1st floor! yeayyy ;D

and finally, we met :)

100% ikut muka kak jun. muka abang yen sikit pun tak ada hihi

okay muka puas dapat tengok baby but still tak puas tak dapat pegang :(

next, makan-makan dekat stadium. laksa tak sedap. nasib baik beli yong tau fu sedap ni :)

oh, not forgetting, cam-whoring after meal :D

check-in hotel

errr, cam-whoring again early in the morning before pergi hospital

the family :)

sampai je tengok-tengok baby dah boleh keluar hospital! finally!!!! eh tapi proses nak checkout lama sangat -_-

time ni tengah dengar akak story mory pasal mamat yang tanak bayar lepas langgar keta dia. nampak muka abah garang kan kan kan ggrrrrrrrrr

and finally, ambik baby!

err, they say we do look alike. do we?

hah, peraturan pertama nak amik baby at KMC, kereta mesti bersedia di hadapan pintu

compliment from KMC  : gambar waktu lepas lahir

baby dah keluar nursery :)

yeayyy!!! nurse dah hand-over baby dekat kak jun

saat paling ditunggu-tunggu :)

atuk :)

opah :)
welcome to the family NUR ANNISA FAIHA BINTI AHMAD KHAIRUL FAIZI
her name means : Anak perempuan yang memiliki banyak kelebihan
InsyaAllah :)
Thank you Allah for giving us this cute little girl
Alhamdulillah :)

No comments: