WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Tuesday, October 4, 2011

SHAHIDA TOUCH PROTOTYPE PROJECT

FAHAM TAK apa perasaan bila hari-hari berkampung dekat mekdi dari habis kelas sampai ke subuh
rumah dah jadi hotel tumpangan tempat mandi tukar baju je
hari-hari ngadap laptop berjam-jam sampai pinar mata
malam sebelum presentation sungguh-sungguh buat coding sampai macam nak telan screen lappy tu
testing semua coding mana yang ada cantik semua run
TAPI alih-alih pagi nak present yang start pukul 8 pegi bangun pukul 8.55, itupun sebab member tipon osmate suruh kejut
lepastu coding yang kemain-kemain run elok malam tadi tiba-tiba #ERROR
muka tak siap pagi tu memang tunggu nak hentak kepala je dekat lantai
fuhhhhhh, sungguh la mengundang
NASIB BAIK ada penyelamat last minit
TERIMA KASIH SEBAB BANTU SELAMATKAN PRESENTATION SYSTEM SAYA YAYANG 1 &YAYANG 2 ;)
candid by Ozair. ha, ni last minute baru tepikir nak tambah link lah bagai. mengada. ambik tak cukup tido kenalah pakai specs nenek instead of lens.. tskkk ;(
but as a whole, big thanks kepada mereka yang sama-sama berjaga malam berkampung dekat mekdi sama-sama bagi idea, sama-sama kongsi gila, sama-sama jadi tekanan, sampai Alhamdulillah, berjaya present system
I'm not saying that I've came out with a great system, but I'm proud of having friends who was always there when I'm lost 
thank you buddies
I owe you, and I love you :)


 



No comments: