WELCOME PEOPLE! THANK YOU FOR VISITING & HAVE A NICE DAY ;)


Get your own Digital Clock

Sunday, December 11, 2011

saturday

bangun pagi dan dihidangkan nasi goreng ikan bilis gorengan abah
bukan senang nak merasa abah masak sedap-sedap camni 
sampai tambah 3 kali lepastu pergi kenduri tak boleh makan sebab kenyang ;(


ini Alang
maaf dia comot sebab dia baru lepas  baik and baru lepas kena mandi dengan minyak sebab pegi main perangkap lalat
susah nak tangkap gambar dia sebab kerja dia mainnnnnnn je


ini Bubu
kesayangan sayaaaaaa!
hobi dia panjat-panjat orang kalau nak mintak makan
nak tengok extreme mana?
nah!
selagi tak dapat makan, selagi tu lah dia panjat-panjat
nakal 


dan ini...errrr, tuan punya blog
sejak-sejak ada baby-nikon dia lagi tambah gedik
sebab dia boleh perasan sendiri angkat camera self-captured
dia konon perasan dia comel posing gini lepas balik kenduri dengan kebaya pegi shopping barang-barang pizza kat Tesco
tapi, nak buat macam mana, sape suruh kakak dia bagi advanced bufday present dia a camera
dah nama pun camwhore
agak nanti penuh 16GB memory card tu semua gambar dia


okbai ;D

No comments: